Početkom 2001. godine otvorili smo moderni auto salon u Odžaku s pratećim objektima (auto lakirnica i radionice).

Salon se prostire na 200 m2 izložbenog prostora gdje su izloženi najnoviji modeli Škoda automobila. Pozivamo Vas da nas posjetite u našem salonu i u živo se uvjerite u ljepotu i kvalitetu vozila iz naše ponude! U salonu je ponuđen i velik izbor auto kozmetike, presvlaka za sjedala, auto guma...


Auto Servis SENKOVIĆ je osnovan 01.01.1989.god. i tada je, kao 4. trgovac u BiH, bio ovlašten za servisiranje i prodaju vozila iz programa VW i Audi. Dolaskom rata Auto Servis SENKOVIĆ je uništen i ponovo je obnovljen 2000.god., ali radi kao ovlašteni servis i prodaja automobila iz Škodinog programa. Auto Servis SENKOVIĆ je najstariji servis u mreži Škoda auta koji ujedno i imao prodaju auta, pa čak i prije matične kuće, ASA Auta. Sada u svom obnovljenom izdanju Auto Servis SENKOVIĆ ima kompletnu uslugu za Vaš auto, sigurnost Vas i Vaše obitelji.

Nudimo Vam sljedeće:


» PRODAJU VOZILA
» SERVISIRANJE VOZILA ŠKODA
» SERVISIRANJE VOZILA IZ VW GRUPACIJE (VW, AUDI I SEAT)
» PRODAJA ORIGINALNIH REZERVNIH DIJELOVA
» PRODAJA ORIGINALNE DODATNE OPREME
» PRODAJA ZAMJENSKIH REZERVNIH DIJELOVA
» PRODAJA AUTO GUMA OPTIKA
» SERVISIRANJE KLIMA UREĐAJA
» UGRADNJA MUL-T-LOCK UREĐAJA
» ZAMJENA VJETROBRASNKOG STAKLA
» POPRAVKA AUTOLIMARIJE ŠKODA VOZILA
» POPRAVKA AUTOLIMARIJE OSTALIH VOZILA
» UGRADNJA NOVIH AUTOLIMARSKIH DIJLEOVA ZA ŠKODA I OSTALE MARKE
» VLASTITA MJEŠAONICA ZA BOJE
» VUČNA SLUŽBA 0-24 h


Preporučujemo se, pored fizičkih lica, i malim i velikim poduzetnicima za održavanje voznog parka. Imamo devet zaposlih koji se permanentno školuju za obavljanje poslova za koje su zaduženi. Naši automehaničari i autolimari – lakireri redovito pohađaju seminare u našem školskom centru kako bi što kvalitetnije obavljali svoje zadatke.

Vaš Auto servis SENKOVIĆ